Βρέθηκε η εξαφανισμένη από το 1994 κόρη του Al Bano σε μοναστήρι της Αριζόνα - iefimerida.gr

Βρέθηκε η εξαφανισμένη από το 1994 κόρη του Al Bano σε μοναστήρι της Αριζόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρχεται ξανά στο φως η υπόθεση-θρίλερ με την κόρη του γνωστού τραγουδιστή και της Ρομίνα Πάουερ, που έχει εξαφανιστεί από το 1994, μετά από δήλωση του αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης, που αποκάλυψε πως η 40χρονη σήμερα γυναίκα είναι ζωντανή και βρίσκεται σε μοναστήρι.

«Η Ιλένια Καρίζι είναι ζωντανή και ζει στην Αριζόνα σε ορθόδοξο μοναστήρι», είπαν οι αστυνομικές αρχές, όμως ο Αλ Μπάνο δεν φαίνεται πως χάρηκε με τα νέα, καθώς δεν πιστεύει τίποτα και κάνει λόγο για αισχρή κερδοσκοπία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Ορλεάνης σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό είπε πως η Ιλένια βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Αντωνίου στο Φίνιξ της Αριζόνα. Το περιοδικό μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του μοναστηριού και μία προσομοίωση του πώς πρέπει να είναι η 40χρονη σήμερα κόρη του τραγουδιστή.

Τη δήλωση του αρχηγού επιβεβαίωσε και ο Γκουέν Γκουγκενχάιμ, ντέντεκτιβ στο τμήμα Ανθρωποκτονιών: «Έχουμε νέα στοιχεία για το μέρος όπου βρίσκεται η Ιλένια. Δεν μπορώ να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Τους αστυνομικούς οδήγησε στο μοναστήρι η Τσεγιέν Κασία, ένα μέντιουμ από το Αμβούργο. Η αστυνομία όμως έχει «δεμένα» τα χέρια της επειδή δεν διώκεται για κάτι η Καρίζι, οπότε το μοναστήρι δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ταυτότητα όσων φιλοξενεί. Στο μεταξύ ο Αλ Μπάνο επέκρινε δριμύτατα το δημοσίευμα: «Είναι αισχρή κερδοσκοπία, είδηση της δεκάρας, όπου δεν υπάρχει καν η μισή αλήθεια. Είναι ψευδείς επινοήσεις των Γερμανών, που και την ψυχή τους πουλούν προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις. Κάτι παρόμοιο συνέβη με ένα ισπανικό κανάλι στο οποίο έκανα αγωγή».

Πηγή: thousandnews.wordpress.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ