«Την έχω καπαρώσει. Είναι δικιά μου», λέει για την σουπερμόντελ η Αλβανίδα Ριάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Την έχω καπαρώσει. Είναι δικιά μου», λέει για την σουπερμόντελ η Αλβανίδα Ριάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φημολογούμενος δεσμός ανάμεσα στην Ρίτα Όρα και την Κάρα Ντελεβίν έχει εκτοξεύσει τις μετοχές των δυο στην στρατόσφαιρα. Άρα ο στόχος επετεύχθη.

«Δεν έχω χρόνο για το αντίθετο φύλο. Περνάω τόσο καλά με την "γυναικούλα" μου που δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με τους άντρες. Θέλω να καταλάβουν όλοι ότι η Κάρα είναι πλέον εκτός αγοράς. Την έχω καπαρώσει». Αυτό δήλωσε η φρεσκοχωρισμένη (σ.σ. Από τον αδελφό της Κιμ Καρντάσιαν) Ρίτα Όρα που κάνει τα πάντα προκειμένου να χτίσει καριέρα αντίστοιχη με αυτή της Ριάνα. Διευκρινίζοντας πως «Όταν λέω 'γυναικούλα', εννοώ πως είναι το άλλο μου μισό. Αισθάνομαι σαν να είμαστε παντρεμένες».

«Την έχω καπαρώσει. Είναι δικιά μου», λέει για την σουπερμόντελ η Αλβανίδα Ριάνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αντικείμενο του «πόθου» της αποτελεί η 20χρονη Κάρα Ντελεβίν, ψηφισμένη φέτος ως καλύτερο μοντέλο από την ένωση βρετανών σχεδιαστών μόδας, με την οποία ανταλάσσουν προκλητικά μηνύματα μέσω social media.

«Την έχω καπαρώσει. Είναι δικιά μου», λέει για την σουπερμόντελ η Αλβανίδα Ριάνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η υπερ-φιλόδοξη Κάρα, η οποία εντυπωσίασε φέτος τους πάντες στην επίδειξη της Victoria's secret, έχει δηλώσει από πέρυσι πως είναι μπαισέξουαλ, ενώ τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Λονδίνο μαζί με την κόρη του Μικ Τζάκγερ, Τζόρτζια.

«Την έχω καπαρώσει. Είναι δικιά μου», λέει για την σουπερμόντελ η Αλβανίδα Ριάνα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail ριάνα Ρίτα Όρα Κάρα Ντελεβίν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ