Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.

Ταύρος

Αμέσως μετά να είστε προετοιμασμένοι για να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες προκειμένου να κάνετε δυναμικές κινήσεις και τις όποιες αλλαγές σχεδιάζετε. Εσείς μπορεί να μην το καταλάβετε, αλλά οι άλλοι θα νιώσουν ότι τους αδικείτε και θα απομακρυνθούν. Μην προβείτε σε κρίσιμες αποφάσεις αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, καλό θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με τον σύντροφο σας, γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και η σχέση σας θα περάσει κρίση.

Δίδυμοι

Ειδικά οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες αρκεί να το επιδιώξουν. Θα κινηθείτε πιο άνετα καθώς θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει και θα επαναξετάσετε ορισμένα από τα σχέδια σας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες που καθυστερούσαν το τελευταίο διάστημα. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές με αποτέλεσμα οι ρυθμοί και τα ωράριά σας να είναι εξαντλητικά. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας.

Καρκίνος

Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις να κάνετε κάποια πράγματα που θα οδεύουν προς το καλύτερο. Το ταίρι σας θα αναζητά όλο και περισσότερο πράγματα από εσάς, κάνοντας σας να αναρωτιέσετε αν είσαστε σε θέση να του τα προσφέρετε. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα με τους συνεργάτες σας και να φτάσετε σε συγκρούσεις. Φροντίσετε να κάνετε πάντα διάλογο μαζί του και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Φυσικά θα συμβούν και κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις σχέσεις αλλά αν αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς δεν θα έχετε αρνητικές εξελίξεις.

Λέων

Ασχοληθείτε με την καριέρα σας τώρα που οι αστρολογικές τάσεις είναι ευνοϊκές. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Μπορείτε πλέον να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στις όποιες συνεργασίες. Όσοι θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά καλή. Στα συναισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα περάσετε αξέχαστες ρομαντικές στιγμές και θα βιώσετε έντονα πάθη με τον σύντροφο σας πράγμα που θα σας απογειώσει και θα σας οδηγήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον.

Παρθένος

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούσαν όπως νομικά, περιουσιακά αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην παρασυρθείτε από όσους σας υπόσχονται εύκολα κέρδη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι τα χρήματα που βγάζετε από την δουλειά σας δεν σας ικανοποιούν πια, αφού οι ανάγκες σας ολοένα μεγαλώνουν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο εργασίας. Μην επιτρέψετε στην ένταση και στην ασυνεννοησία να σας παρασύρει σε σοβαρές ρήξεις είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο, θα είναι σημαντικές για την μελλοντική σας πορεία. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνεται στο ταίρι σας γιατί θα έχετε γκρίνιες και προστριβές μεταξύ σας.

Σκορπιός

Καταστάσεις απελπισίας οι οποίες πολλές φορές οφείλονται σε λανθασμένες επιλογές, σε εξωπραγματικές καταστάσεις σε ευπιστία. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Όσοι από εσάς έχετε λόγους να υπογράψετε ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από επαγγελματικά θέματα, αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας το εκφράσει γι΄ αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου η σχέση σας γίνεται πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.

Τοξότης

Μην ξεχνάτε ότι διαδοχικά όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο. Παράλληλα, οργανώστε μια κοντινή εκδρομή με το ταίρι σας, για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σας βάλουν τρικλοποδιές.

Αιγόκερως

Εντάσεις διαπληκτισμοί και έντονα στοιχεία ανταγωνισμού δεν αποκλείεται να μπουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις και πολλές προτάσεις για εξόδους αυτές τις μέρες. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας είναι σκληρός και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να κάνετε ένα λάθος βήμα για να το εκμεταλλευτούν. Οι καταστάσεις που διαμορφώθηκαν έφεραν πολλούς από εσάς στα όρια της αντοχής. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, αν δε θέλετε να το χάσετε.

Υδροχόος

Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Ιχθείς

Ένα έντονο παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε θέματα που αφορούν μυστικές συμφωνίες ή μυστικές συναντήσεις. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Τα ζητήματα καριέρας σας αποσπούν πολύ χρόνο με συνέπεια να παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ