Παπαρήγα: Θα γκρεμίσουμε την τρομοκρατία του κράτους - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Θα γκρεμίσουμε την τρομοκρατία του κράτους

Παπαρήγα: Θα γκρεμίσουμε την τρομοκρατία του κράτους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε η γενικής γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα προκειμένου να συμπαρασταθεί στα 35 μέλη του ΠΑΜΕ που δικάζονταν για την εισβολή στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού από την κυβέρνηση.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στα πρόσφατα σενάρια περί αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου: «Δεν είναι τυχαίο που έριξε αυτή τη βόβμα για το νόμο και σίγουρα θα το φέρει».

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «αν οι εργαζόμενοι θέλουν να νικήσουν τη φτώχεια και την ανεργία πρέπει να υψώσουν τείχος και να γκρεμίσουν την τρομοκρατία του κράτους».

Σε ό,τι αφορά τέλος τις κατηγορίες σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ επισήμανε ότι ξεκίνησε η κατηγορία με καταστροφές στο υπουργείο και τώρα διώκονται για πλημμέλημα και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Εργασίς είναι χώρος επίσκεψης εργαζομένων και διαξιφισμών με τον υπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ