Δικάζονται οι 35 του ΠΑΜΕ που «μπήκαν» στο γραφείο του Βρούτση -Απεργεί η ΑΔΕΔΥ - iefimerida.gr

Δικάζονται οι 35 του ΠΑΜΕ που «μπήκαν» στο γραφείο του Βρούτση -Απεργεί η ΑΔΕΔΥ

Δικάζονται οι 35 του ΠΑΜΕ που «μπήκαν» στο γραφείο του Βρούτση -Απεργεί η ΑΔΕΔΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΔΕΔΥ κατεβάζει ρολά από τις 8 έως τις 11 και τα μέλη της έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων καθώς σήμερα θα πραγματοποιηθεί η δίκη των35 εργαζομένων-μελών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι στις 4 Φεβρουαρίου εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας και το γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση.

Η ΑΔΕΔΥ «δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συναδέλφους που παραπέμπονται σε δίκη και καλεί το υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του, να παρέμβει και να αποσύρει τις κατηγορίες που -καθώς φαίνεται- κατασκευάστηκαν σε βάρος των 35 συλληφθέντων».

Παράλληλα ζητά από την κυβέρνηση «να πάψει πια να θεωρεί μονόδρομο την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως να πάψει να δείχνει το πιο σκληρό και αυταρχικό της χαρακτήρα, εφαρμόζοντας πρακτικές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και τραυματίζουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ