«Κρεμάει τα παπούτσια του» ο γηραιότερος Μαραθωνοδρόμος ηλικίας 101 χρονών! [βίντεο] - iefimerida.gr

«Κρεμάει τα παπούτσια του» ο γηραιότερος Μαραθωνοδρόμος ηλικίας 101 χρονών! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τίτλοι τέλους» για τον γηραιότερο Μαραθωνοδρόμο του πλανήτη, τον Ινδό Fauja Singh, ο οποίος αποφάσισε στα 101 χρόνια να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ θα τρέξει τον τελευταίο του αγώνα τον επόμενο μήνα στο Χονκ Κονγκ.

Ο Singh άρχισε να τρέχει στα 89 του χρόνια και από τότε έχει τρέξει σε 8 Μαραθώνιους με ατομικό ρεκόρ 5 ώρες και 40 λεπτά στην ηλικία των 92 χρόνων! Γεννήθηκε το 1911, δεν έχει καμία αρρώστια ή πάθηση της ηλικίας του, ενώ δεν παίρνει κανένα φάρμακο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι για την καλή του υγεία υπεύθυνη είναι «η καθημερινή άσκηση και το σωστό διαιτολόγιο».

Πάντως παρά την απόσυρση από τους Μαραθώνιους, ο ίδιος δηλώνει πως δεν πρόκειται να σταματήσει να τρέχει, καθώς δήλωσε πως θα συνεχίσει να τρέχει τουλάχιστον 4 ώρες την μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ