Οι πρώην του Ρόμπερτ Πάτινσον μιλάνε και τον χρίζουν θεό στο κρεβάτι [βίντεο] - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

Οι πρώην του Ρόμπερτ Πάτινσον μιλάνε και τον χρίζουν θεό στο κρεβάτι [βίντεο]

Για τις επιδόσεις του Ρόμπερτ Πάτινσον στο κρεβάτι -την εποχή που ήταν χωρισμένος από την Κρίστεν Στιούαρτ- μίλησαν δυο μοντέλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Το κάναμε περίπου 10 φορές τις δυο φορές που βρεθήκαμε. Φιλάει υπέροχα, είναι πολύ γλυκός και σίγουρα ξέρει πώς να παίρνει τον έλεγχο στο κρεβάτι. Αν και είχαμε πιει πάρα πολύ αλκοόλ, δεν είχε κανένα πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα. Είναι τόσο γλυκός που επειδή εκείνος κάπνιζε και εγώ όχι, πήγαινε συνέχεια στο μπάνιο για να βουρτσίσει τα δόντια του. Και οι δύο ξέραμε ότι δεν γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας, αλλά δεν με έκανε να αισθανθώ φτηνή.Θα ήθελα πολύ να τον ξαναδώ».

Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Star η 25χρονη μοντέλα που απόλαυσε τα κάλλη του πρωταγωνιστή του Twilight κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που εκείνος προσπαθούσε να ξεπεράσει το κέρατο που του είχε ρίξει η Κρίστεν.

Όλα αυτά εν μέσω φημών και δημοσιευμάτων σε γκόσιπ περιοδικά που θέλουν το ζευγάρι -σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους- να επιδίδεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από το 50 αποχρώσεις του Γκρι. Και μάλιστα επτά φορές την ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ