Ανήλικοι έκλεβαν και πουλούσαν τα κλοπιμαία για να πάρουν ναρκωτικά - iefimerida.gr

Ανήλικοι έκλεβαν και πουλούσαν τα κλοπιμαία για να πάρουν ναρκωτικά

Ανήλικοι έκλεβαν και πουλούσαν τα κλοπιμαία για να πάρουν ναρκωτικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαρθρώθηκε σπείρα ανηλίκων, η οποία είχε διαπράξει περίπου 20 ληστείες στο Μαρούσι και την Πεντέλη και παρέδιδε τα κλοπιμαία σε τρεις Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών προκειμένου να προμηθευτούν με ναρκωτικές ουσίες.

Τα μέλη της σπείρας ήταν δέκα με τους 8 να είναι από 15 έως 17 χρονών και τους άλλους δύο 19 και είχαν διαρρήξει κατ εξακολούθηση σχολικά κτίρια, κυλικεία, καταστήματα και διαμερίσματα στις περιοχές Αμαρουσίου και Πεντέλης,παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και τα παράθυρα. Οι δράστες εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν ότι αντικείμενο αξίας έβρισκαν μπροστά τους.

Η Αστυνομία, συνέλαβε τους νεαρούς κλέφτες και τους Αλβανούς εμπόρους με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας, ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των τριών Αλβανών, βρέθηκαν 7,3 γραμμάρια MDMA, 9 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας καθώς και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ η Αστυνομία ερευνά τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παράνομές πράξεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ