Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Θα περιορίσετε χαρές, διασκεδάσεις και σπατάλες σε πράγματα χωρίς ουσία, θα σοβαρευτείτε και θα αρχίσετε να μεθοδεύετε τα επόμενα σας βήματα, για να πετύχετε την ολοκλήρωση των στόχων σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε κίνηση. Παράλληλα θα πρέπει να επιδιώξετε μια σταθερή οικονομική άνοδο και όχι να αναζητήσετε το εύκολο κέρδος. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος θα μπορέσετε να ελέγξετε τις καταστάσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε θετικές εξελίξεις. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Ταύρος

Ένα έντονο παρασκήνιο προβλέπετε για εσάς το επόμενο διάστημα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Οι αστρολογικές τάσεις είναι ευνοϊκές για τα σχέδιά σας αλλά προσέξτε τυχόν κρυφές παγίδες, εξαπατήσεις και λάθη. Περιορίστε τις κινήσεις σας αυτό το διάστημα γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκνευρίζεστε χωρίς αποτέλεσμα. Στη δουλειά σας, οι συνεργάτες σας θα είναι πιο θετικοί απέναντι σας και θα πιστέψουν στις ικανότητες σας.

Δίδυμοι

Επίσης θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον ερωτικό σας τομέα. Θα καταπιαστείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να γίνετε πιο δυναμικοί και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας. Οι εξελίξεις και οι προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας αναγκάσουν να ενδώσετε σε εξαντλητικά ωράρια. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και άντεξαν τις δοκιμασίες των προηγούμενων ετών δεν θα έχουν πρόβλημα. Στον οικονομικό σας τομέα, διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Καρκίνος

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως έχετε γίνει πάρα πολύ καχύποπτη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί εντελώς φυσιολογικό ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα επαγγελματικά σας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε.

Λέων

Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα αναμένεται να έχετε μεγάλη κινητικότητα και δραστηριότητα σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξεκινάτε ένα νέο κύκλο, όπου αναμένεται να κάνετε γνωριμίες και να ανανεώσετε το περιβάλλον σας με νέα ενδιαφέροντα άτομα. Προσπεράστε όμως όσους εξακολουθούν να είναι αρνητικοί απέναντι σας και προχωρήστε μπροστά. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό. Θέματα υγείας προσωπικά ή αγαπημένων προσώπων μπορεί να απασχολήσουν κάποιους από εσάς. Περιορίστε τα έξοδα και προβείτε σε συνετό προϋπολογισμό λαμβάνοντας υπόψη σας το χειρότερο σενάριο προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες δυσκολίες. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και προσπαθήστε να διαλύσετε τα «σύννεφα» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη σχέση σας.

Σκορπιός

Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και αφήστε να σας πλησιάσουν άτομα που ενδιαφέρονται για σας. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα, όπου θα σας δώσει την ευχέρεια να μπορέσετε να θέσετε τους δικούς σας όρους. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Τοξότης

Ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα θα έχουν πολλοί από εσάς αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες δυνατότητες αλλά και οι προϋποθέσεις. Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Προσοχή στην υπερένταση και στο άγχος. Ρυθμίστε με ένα καλύτερο τρόπο παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με ακίνητα ή περιουσιακά σας στοιχεία. Τώρα η κατάσταση βελτιώνεται και τα προβλήματα θα ανήκουν στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να υπογράψετε αυτό το διάστημα διακανονισμούς ή συμφωνίες και μην πάρετε μεγάλα ρίσκα. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτή την περίοδο, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Καλλιεργήστε την υπομονή σας και σιγά σιγά θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίζουν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας.

Υδροχόος

Αν αφήσετε την κατάσταση έτσι, γρήγορα το ταίρι σας θα απομακρυνθεί και θα το χάσετε. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Όσοι από εσάς έχετε περάσει πρόσφατα κάποια προβλήματα στην σχέση σας δυστυχώς φαίνεται να επανέρχονται δυναμικά. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις εκκρεμότητες που έχετε, γιατί θα σας αναθέσουν καινούργιες ευθύνες.

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα τα έξοδα σας θα αυξηθούν, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη ψυχαγωγία σας. Επιπλέον αρχίζει μια καλή περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ