Με ένα κλικ στον υπολογιστή των ασφαλισμένων η καρτέλα ενσήμων του ΙΚΑ - iefimerida.gr

Με ένα κλικ στον υπολογιστή των ασφαλισμένων η καρτέλα ενσήμων του ΙΚΑ

Στο υπολογιστή με ένα κλικ η καρτέλα ενσήμων του ΙΚΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει προς το καλύτερο και φυσικά προς το ευκολότερο η διαδικασία εκτύπωσης της λίστας των ενσήμων του ΙΚΑ. Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, οι πολίτες θα μπορούν να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.

Η διαδικασία για να μπορέσει κάποιος να να χρησιμοποιήσει την Ηλεκτρονική Υπηρεσία είναι απλή. Θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στη συνέχεια θα μεταβεί σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών για να πιστοποιήσει την εγγραφή του.

Μαζί του θα πρέπει να έχει νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο. Το όνομα χρήστη (username) που εισάγε στο ermis.gov.gr, το βιβλιάριο υγείας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ