Συννεφιά με πιθανές βροχές, αλλά γρήγορη βελτίωση του καιρού - iefimerida.gr

Συννεφιά με πιθανές βροχές, αλλά γρήγορη βελτίωση του καιρού

Συννεφιά με πιθανές βροχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βελτιωμένο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπεται συννεφιά με πιθανές βροχές, αλλά γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στη Θράκη και από το απόγευμα θα σταματήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου που βαθμιαία θα σταματήσουν και ο καιρός από το μεσημέρι θα βελτιωθεί., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης και βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα σταματήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ