Την έκαναν να δακρύσει-Η κριτική επιτροπή έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Νάργες [βίντεο] - iefimerida.gr

Την έκαναν να δακρύσει-Η κριτική επιτροπή έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Νάργες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να πείσει κοινό και κριτική επιτροπή ότι άξιζε να είναι εκείνη που θα περνούσε στο μεγάλο τελικό του Dancing with the stars.

«Πέρασα πολύ καλά. Το Dancing ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έφερε ως εδώ και την κριτική επιτροπή που μας σκλήρυνε για να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα».

Αυτή ήταν η τελική δήλωση της Ελληνογερμανίδας παρουσιάστριας που βρέθηκε εκτός μεγάλου τελικού συγκεντρώνοντας 40 μόλις βαθμούς στην πρώτη της εμφάνιση (εκεί όπου βγήκε στο πλατό ως Κλεοπάτρα) και 39 στην δεύτερη.

Συγκεκριμένα στην δεύτερη, εκεί που χόρεψε το "Mamma mia" των Abba με ανάλογη εμφάνιση, η κριτική επιτροπή ήταν τόσο αυστηρή μαζί της που την έκανε να δακρύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ