Ερντογάν: Κανείς δεν τολμά να αναμειγνύεται στα εσωτερικά της Τουρκίας - iefimerida.gr

Ερντογάν: Κανείς δεν τολμά να αναμειγνύεται στα εσωτερικά της Τουρκίας

Ερντογάν: Κανείς δεν τολμά να αναμειγνύεται στα εσωτερικά της Τουρκίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση στα όσα σχολίασε Αμερικανός διπλωμάτης για το τουρκικό δικαστικό σύστημα έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, τονίζοντας πως η χώρα του δεν παίρνει κατευθυντήριες από το εξωτερικό.

«Κανείς δεν πρέπει να παρανοεί την υπομονή, την ανεκτικότητα ή τη φιλία μας. Η Τουρκία δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος κανενός. Κανείς δεν μπορεί να τολμά να αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Τουρκίας ή να 'βάζει τη μύτη του' στο νομοθετικό, το δικαστικό ή το διοικητικό της σύστημα» σημείωσε ο Ερντογάν, χωρίς να αναφέρει ωστόσο πουθενά το όνομα του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Άγκυρα Φράνσις Ρικιαρντόνε.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρέσβης μιλώντας με επικεφαλής τουρκικών μέσων ενημέρωσης στις 5 Φεβρουαρίου, είχε πει πως νομοθέτες, στρατιωτικοί ηγέτες και φοιτητές βρίσκονται στη φυλακή για μεγάλη χρονική περίοδο με ασαφείς, όπως ανέφερε, κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ