Καμμένος: Η συγκυβέρνηση προστατεύει τους εγκληματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση προστατεύει τους εγκληματίες [βίντεο]

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση προστατεύει τους εγκληματίες [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σκληρή» επίθεση στην συγκυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να διασπάσει τις δυνάμεις που μάχονται για τα εθνικά θέματα και να πείσουν τον ελληνικό λαό «ότι υπάρχει μόνο μία λύση, η λύση του μνημονίου», κατά τη διάρκεια ομιλίας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη για τα εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία για την παραπομπή Παπακωνσταντίνου και την γενικότερη σχέση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν βλέπει ο ελληνικός λαός στη Βουλή να χειροκροτεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τις ομιλίες του Ευάγγελου Βενιζέλου; Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν σε μία κάλπη για να μην παραπεμφθεί ο καταστροφέας της χώρας και να προστατεύουν τους εγκληματίες», ενώ παράλληλα τόνισε πως η κυβέρνηση «έχει καταρρεύσει».

Τέλος, ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα στήριξης στους αγρότες, επισημαίνοντας ότι «είμαστε μαζί με τους αγρότες στα μπλόκα, όχι για να τους χαϊδέψουμε, αλλά γιατί αν σταματήσει να παράγει αυτός ο τόπος η Ελλάδα θα είναι σκλαβωμένη ακόμα και για να εισάγει τρόφιμα από τους δανειστές της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ