Κουβέλης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της χώρας και η μείωση του χρέους - iefimerida.gr

Κουβέλης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση της χώρας και η μείωση του χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ανοίγοντας τις εργασίες της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπογράμμισε ότι με τις αποφάσεις που έλαβε χθες η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκλεισε ένας πρώτος κύκλος του κυβερητικού έργου.Ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι υπήρξε ισχυρή πολιτική δέσμευση των ευρωπαίων εταίρων για παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ ενώ εξασφαλίστηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης και η μείωση του χρέους.

«Ηελληνική κοινωνία δεν αντέχει πρόσθετα βάρη» ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενώ υπερασπίστηκε την συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι χθεσινές αποφάσεις δικαίωσαν τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, την οποία θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ