Τσίπρας: «Ο Σαμαράς κυβερνά έχοντας ακροδεξιούς συμβούλους» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Ο Σαμαράς κυβερνά έχοντας ακροδεξιούς συμβούλους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (09/02) ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού σχολίασε καυστικά τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής -αποκαλώντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα «κομπάρσο της Ευρώπης»- στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υψηλή φορολογία «που εξοντώνει τα μεσαία στρώματα» και στην ανεργία που έχει γονατίσει την ελληνική κοινωνία.

«Πρέπει να πούμε κάποια στιγμή τα πράγματα με το όνομά τους. Ο πρωθυπουργός θέλει να παρουσιάσει το ψάρι για κρέας. Δεν γίνεται αυτό. Πήραμε 25% λιγότερα χρήματα σε σχέση με τον προηγούμενο προϋπολογισμό και το παρουσιάζουν ως επιτυχία. Δεν διεκδίκησαν τίποτα απολύτως. Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε στη Σύνοδο για να παίξει το ρόλο του κομπάρσου. Δεν πάλεψε για να πάρει ούτε ένα ευρώ παραπάνω, την ώρα που η ελληνική κοινωνία έχει γονατίσει και οι αγρότες είναι στο δρόμο. Και είναι στο δρόμο όχι για να πάρουν μια επιχορήγηση παραπάνω, αλλά γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι στο έλεος της μνημονιακής λαίλαπας και δεν μπορούν να παράξουν. Η πολιτική του μνημονίου έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τη δυνατότητα παραγωγής».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να καταφερθεί και κατά των συμβούλων του πρωθυπουργού,τονίζοντας σε όλους του τόνους: «Η ΝΔ δεν είναι πια αυτό που γνώρισε ο ελληνικός λαός το 1974. Είναι πια ένα κόμμα με ακροδεξιές αναφορές. Όπως ακροδεξιοί είναι και οι σύμβουλοι του Αντώνη Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ