Γιατροί του Κόσμου: Αρνούμαστε να «τρομάξουμε» από τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Γιατροί του Κόσμου: Αρνούμαστε να «τρομάξουμε» από τη Χρυσή Αυγή

Γιατροί του Κόσμου: Αρνούμαστε να «τρομάξουμε» από τη Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή τους να συνεχίσουν το έργο τους επεσήμαναν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη των Γιατρών του Κόσμου, μια μέρα μετά την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος.

Όπως δηλώνουν, οι Γιατροί του Κόσμου θεωρούν επιθετική και προκλητική κίνηση εκφοβισμού την ενέργεια της Χρυσής Αυγής, η οποία «στρέφεται ευθέως κατά των ασθενών αλλά και των εθελοντών μας».

Οι Γιατροί του Κόσμου υποστηρίζουν πως θα συνεχίσουν να περιθάλπουν ανθρώπους χωρίς διακρίσεις ανεξάρτητα φυλής, φύλλου και θρησκευτικών πεποιθήσεων, πιστοί στην αρχή της κοινωνικής αλληλεγγύης και την δέσμευσή τους στον όρκο του Ιπποκράτη.

«Δηλώνουμε πως αρνούμαστε να "τρομάξουμε" και θα συνεχίσουμε αμετακίνητοι να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην υγεία, όπου υπάρχουν άνθρωποι» δηλώνουν και σημειώνουν «πως για οτιδήποτε συμβεί στο εξής στα Πολυιατρεία μας , την ηθική ευθύνη θα φέρει η Χρυσή Αυγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ