Νέα ομάδα και νέο... αμόρε για τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα ομάδα και νέο... αμόρε για τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι [εικόνες]

Νέα ομάδα και νέο... αμόρε για τον Μπαλοτέλι [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεταγραφή του στη Μίλαν δεν ήταν το μόνο νέο στη ζωή του Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς ο Ιταλός επιθετικός έχει και νέα σύντροφο στη ζωή του.

Στην επιστροφή του στην Ιταλία ο «Σούπερ Μάριο» δεν ήταν μόνος, καθώς τον ακολούθησε η Φάνι Ρόμπερτ Νεγκουέσα, τοπ μόντελ με βελγική υπηκοότητα, που εγκαταστάθηκε ήδη στο Μιλάνο.

Νέα ομάδα και νέο... αμόρε για τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Νεγκουέσα που έχει Ιταλό πατέρα και μητέρα από το Κόνγκο, φέρεται να γνώρισε τον Μπαλοτέλι πρόσφατα στο Μάντσεστερ. Η 22χρονη Βελγίδα -που μέχρι πρότινος έμενε στο Παρίσι- περιγράφει τον εαυτό της ως τραγουδίστρια, μοντέλο, παρουσιάστρια και «γενικά καλλιτέχνη».

Νέα ομάδα και νέο... αμόρε για τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό έγραψε στο Twitter της: «Είμαι ευτυχισμένη που τον έχω διπλά μου. Είμαι υπερήφανη για σένα, αγάπη. Το όνομά σου είναι τιμωρία. Δεν είναι ο Μπαλοτέλι τυχερός. Εγώ είμαι τυχερή που τον έχω στο πλευρό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ