Ο Μίκης «κατέλαβε» την Αριστοτέλους - iefimerida.gr

Ο Μίκης «κατέλαβε» την Αριστοτέλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το είπε και το έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος στις 19.50, σήμερα Τετάρτη, έφτασε στην πλατεία Αριστοτέλους και την "κατέλαβε" όπως είχε προειδοποιήσει παρά την απαγόρευση του Δ. Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Θεοδωράκης κάθισε σε μια πολυθρόνα που τοποθέτησαν στο σημείο (κάτω από τη Μητροπόλεως, εντός της πλατείας) μέλη της "Σπίθας" και δήλωσε πως προτίθεται να προχωρήσει στην αυριανή προγραμματισμένη του ομιλία ακόμα και αν ο κ. Μπουτάρης στείλει τη Δημοτική Αστυνομία να τον απομακρύνει.

Ο μουσικοσυνθέτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τον πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο και του ζήτησε να συμμετάσχει σε μία τιμητική επιτροπή. Έτσι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, "η φωνή του προδομένου ελληνικού λαού, ενώνεται με τη φωνή του Μίκη Θεοδωράκη και υψώνεται για να ακουστεί ως τα πέρατα της Ευρώπης και όλου του πλανήτη και στη Θεσσαλονίκη".

Την ίδια ώρα η Αθήνα έχει το βλέμμα στραμμένο στο καθιερωμένο ραντεβού των Αγανακτισμένων όλων των ηλικιών κάθε απόγευμα στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ