Δύο βουλευτές συζητούν για γραβάτες Burberry, μουστάκια και ταγάρια Τρικάλων - iefimerida.gr

Δύο βουλευτές συζητούν για γραβάτες Burberry, μουστάκια και ταγάρια Τρικάλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζήτηση είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο εντευκτήριο της Βουλής περί γραβατών, ταγαριών και μυστάκων δύο βουλευτές της ΝΔ.

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής φορούσε μοδάτη και ακριβή γραβάτα, μάρκας Burberry, γεγονός που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου (φορούσε μια φτηνή ριγέ γραβάτα μάρκας... Premium) ο οποίος του θύμισε ότι εν καιρώ κρίσης δεν φοράνε οι βουλευτές τέτοιες γραβάτες, αναφέρει ο Βηματοδότης.

Ματαίως ο κ. Τζαμτζής προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι η γραβάτα ήταν παλιά και αγοράστηκε προ κρίσεως, αλλά ο κ. Ταμήλος επέμενε και η συζήτηση τελείωσε με τον κ. Τζαμτζή να λέει «Και τι να φορέσω ταγάρι όπως φοράτε εσείς στα Τρίκαλα;». Τέλος ο κ. Ταμήλος, (που δηλώνει υπερήφανος για το μουστάκι του) διερωτήθηκε γιατί κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν έχει μουστάκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ