Οι ληστές της Κοζάνης νοίκιαζαν και άλλαζαν σπίτια για να ξεφεύγουν από την ΕΛ.ΑΣ - iefimerida.gr

Οι ληστές της Κοζάνης νοίκιαζαν και άλλαζαν σπίτια για να ξεφεύγουν από την ΕΛ.ΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η έρευνα στο δεύτερο σπίτι που είχε νοικιάσει ο Νίκος Ρωμανος, μέλος των ληστών της Κοζάνης, στην οδό Αλκέτου 26 στο Παγκράτι να μην έδωσε στην ΕΛ.ΑΣ τα ευρήματα που περίμενε, ωστόσο έδειξε κάτι σημαντικό, το οποίο εξετάζεται από τις Αρχές.

Οι δράστες προφανώς χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο σπίτι παλιότερα ως ορμητήριο, ωστόσο κάποια στιγμή φοβήθηκαν μήπως τους εντοπίσουν οι αστυνομικοί, έτσι το άδειασαν -δεν άφησαν κανένα έπιπλο- και μετακόμισαν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι στην οδό Ελ Αλαμέιν 19, το οποίο το είχε νοικιάσει και πάλι ο Νίκος Ρωμανός χρησιμοποιώντας όμως πλαστή ταυτότητα. Ετσι οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι νεαροί δράστες άλλαζαν συνεχώς σπίτι και δεν διατηρούσαν κάποιο στέκι-γιάφκα για πολύ καιρό προκειμένου να μη μπορέσουν οι Αρχές να τους εντοπίσουν.

Τώρα στην Αντιτρομοκρατική αναζητούν και άλλα σπίτια, τα οποία πιθανότατα οι δράστες να είχαν χρησιμοποιήσει για τις δραστηριότητες τους. Έτσι δεν αποκλείουν να βρεθούν στην πορεία και άλλα διαμερίσματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του βασικού κρησφύγετου-γιάφκα, αφού ακόμα δεν έχει εντοπιστεί οπλισμός που διέθεταν οι δράστες.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ