Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου - iefimerida.gr

Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου

Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της προανακριτικής ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου, ηυ κ. Κωνσταντοπούλου επαναλάμβανε ερωτήματα επί μία ολόκληρη ώρα και επειδή ρώτησε όχι για τον κ.Παπασταύρο αλλά για το σύστημα C4I. Το θέμα όμως δεν ήταν σχετικό με την υπόθεση της λίστα Λαγκάρντ και ο πρόεδρος της Επιτροπής αφαίρεσε το λόγο από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης φέρεται να της είπε «Βρε παιδάκι μου, με παίρνουν παλαιοί συνάδελφοι μου δικαστές και με οικτίρουν, επειδή είμαι πρόεδρος στην προκαταρκτική που είσαι και εσύ. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε αφήσω να ρωτάς ακόμα και πέντε ώρες συνεχόμενες, αρκεί να κάνεις ερωτήσεις ουσίας και όχι άσχετες με την υπόθεση που ερευνά η Βουλή».

Εκείνη από την πλευρά της τον χαρακτήρισε ως «χαλκείο»και τον προειδοποίησε ότι θα υποβάλλει πρόταση μομφής εναντίον του.

Μάλιστα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ήταν έξω φρενών και μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Ας μου κάνει πρόταση μομφής. Οποιος και να αναλάβει πρόεδρος θα πρέπει να κάνει πρώτα ένεση για να μένει αναίσθητος και να κοιτάει στο ταβάνι ώστε να την αντέχει. Κάθε φορά που μιλάει μυρμηγκιάζει το κεφάλι μου...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ