Ο τρόμος κέρδισε τον Ζήση Βρύζα - iefimerida.gr

Ο τρόμος κέρδισε τον Ζήση Βρύζα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια απρόσμενη εξέλιξη για τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού, ο Ζήσης Βρύζας ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς δέχεται απειλές για την ζωή του!

Στην Αμερική, όπου και βρίσκεται η εθνική μας, καθώς αντιμετώπιζε χθες την αντίστοιχη του Εκουαδόρ, ο Ζήσης Βρύζας ήρθε αντιμέτωπος με Έλληνες ομογενείς, οπαδούς του ΠΑΟΚ, και του είπαν να μην πάει στον Παναθηναϊκό γιατί θα έχει πρόβλημα.

Ο Ζήσης Βρύζας, που μέχρι πρότινος ήταν έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του τριφυλλιού, αποφάσισε να κάνει πίσω μιας και απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των δικών του ανθρώπων. Πληροφορήθηκε, ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν τον πατέρα του στην Καβάλα και τον απείλησαν σε περίπτωση που ο γιος του υπέγραφε στον Παναθηναϊκό.

Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, θα έβαζε την οικογένεια του, πάνω από την οποιαδήποτε πρόκληση καριέρας. Αλλά πρέπει να αναρωτηθούμε...ποίοι είναι αυτοί που παίρνουν το δικαίωμα να απειλούν οικογένειες και ανθρώπους, για ένα δευτερεύον πράγμα στην ζωή μας όπως το ποδόσφαιρο; Ποίοι είναι αυτοί που θα επιβάλουν σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας τους, για το πώς θα ζήσει την ζωή του;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, που φέτος ταλαιπωρήθηκε όσο καμία άλλη χρονιά, με τραμπουκισμούς, με μπράβους, με επεισόδια, με πλαστά έγγραφα, πρέπει να ανέχεται κάθε χρόνο, τους όποιους ανεγκέφαλους που συμπεριφέρονται σαν δερβέναγες στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ας ελπίσουμε ότι η απάντηση θα έρθει φέτος, και θα δούμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά θέλουμε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ