Τσίπρας: Το χειρότερο είναι οι Έλληνες που συνωστίζονται για μια σακούλα ζαρζαβατικά - iefimerida.gr

Τσίπρας: Το χειρότερο είναι οι Έλληνες που συνωστίζονται για μια σακούλα ζαρζαβατικά

Τσίπρας: Το χειρότερο είναι οι Έλληνες που συνωστίζονται για μια σακούλα ζαρζαβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων όπου βρέθηκε, στα πλαίσια του ανοίγματος του κόμματος στις μεγαλύτερες ηλικίες, χαρακτηρίζοντας τις χθεσινές εικόνες που διαδραματίστηκαν στο κέντρο ντροπιαστικές, ενώ κάλεσε τον ελληνικό λαό «να σταματήσει να φοβάται».

Απευθυνόμενος στην τρίτη ηλικία, που σύμφωνα με αναλύσεις «πάσχει» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει ένα μαγικό ραβδί να τα αλλάξει όλα από τη μια μέρα στην άλλη», ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα ελπίδας στον ελληνικό λαό, δηλώνοντας ότι «μπορούμε όμως να πούμε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να φοβόμαστε».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας σχολίασε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης με την διανομή δωρεάν λαχανικών, λέγοντας ότι «δεν έχουμε να δούμε τίποτα χειρότερο απ΄ αυτό στο οποίο μας έχουν οδηγήσει. Τίποτα χειρότερο από τις εικόνες των εξαθλιωμένων να συνωστίζονται για μια σακούλα με ζαρζαβατικά στο κέντρο της Αθήνας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ