Και τώρα…τρέχουμε! - iefimerida.gr

Και τώρα…τρέχουμε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Παναθηναϊκό έπεσαν από τα σύννεφα μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση Βρύζα. Οι πράσινοι, που είχαν συμφωνήσει με τον Ζήση Βρύζα, είναι αναγκασμένοι να ξαναβγούν στην αγορά για τεχνικό διευθυντή, με βλέψεις πλέον και στο εξωτερικό.

Στο τριφύλλι πλέον κοιτάνε διάφορες περιπτώσεις για την θέση του τεχνικού διευθυντή και αν πράγματι ο τεχνικός διευθυντής είναι ξένος, τότε έχει προκριθεί η λύση να υπάρξει ένας αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος που θα είναι Έλληνας.

Τα ονόματα που ακούγονται από το εξωτερικό, είναι ο Σταν Φάλκς και ο Ρενέ Χένρικσεν. Το όνομα του Ολλανδού τεχνικού διευθυντή φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Φάλκς έχει δουλέψει στην Βίσλα Κρακοβίας, όπου και εργαζόταν με περιορισμένο μπάτζετ. Το έργο του στην Βίσλα, φαίνεται να τον προκρίνει στα μάτια του Δημήτρη Γόντικα.

Ο Ρενέ Χένρικσεν, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πιο δύσκολη περίπτωση μιας και ο πρώην αμυντικός του τριφυλλιού έχει συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη και δύσκολα θα έφευγε από εκεί. Τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Γιάννη Σαμαρά και Δημήτρη Μάρκου.

Στις υπόλοιπες εξελίξεις στον χώρο των μεταγραφικών του Παναθηναϊκού, ο μάνατζερ του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διεμήνυσε τους υπεύθυνους του τριφυλλιού ότι θα φέρει πρόταση για τον παίκτη του μέσα στην εβδομάδα. Αυτή ήταν μια εξέλιξη που επιθυμούσαν τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ