Ένα «διαφορετικό» εστιατόριο άνοιξε στο Τόκιο της Ιαπωνίας με την ονομασία «Ne Quittez Pas». Όσο κι αν παραπέμπει σε Γαλλική κουζίνα το όνομα όμως, το φαγητό διαφέρει εντελώς, αφού το κύριο συστατικό του είναι το μαύρο χώμα!
Βέβαια το συγκεκριμένο μαύρο χώμα που σερβίρεται, το Tochigi Prefecture, είναι ελεγμένο για την ασφάλειά του και χρησιμοποιείται με την έγκριση του διάσημου σεφ Τόσιο Τανάμπε ο οποίος μάλιστα κέρδισε πρόσφατα έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο από το συγκεκριμένο χώμα.
Ο γκουρμε κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει «Βρόμικο Ριζότο», «Βρόμικη Σούπα», «Σαλάτα με βρόμικο ντρέσινγκ» αλλά και «Βρόμικο Παγωτό» και ένα πλήρες γεύμα στοιχίζει 100 δολάρια το άτομο, ενώ οι κριτικές που έχει αποσπάσει το εστιατόριο, είναι οι καλύτερες.