Μητέρα 27χρονου: Τον πέταξαν σαν σκυλί και πέθανε ψάχνοντας κρεβάτι στην εντατική - iefimerida.gr

Μητέρα 27χρονου: Τον πέταξαν σαν σκυλί και πέθανε ψάχνοντας κρεβάτι στην εντατική

Μητέρα 27χρονου: Τον πέταξαν σαν σκυλί και πέθανε ψάχνοντας κρεβάτι στην εντατικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δράμα ενός 27χρονου και της οικογένειας του ξεκίνησε το 2009 και ολοκληρώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού ο νεαρός έγινε «μπαλάκι» ανάμεσα σε νοσοκομεία αναζητώντας μία θέση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με την Espresso η μητέρα του 27χρονου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για την «άσκοπη περιφορά του νεαρού» που μεταφερόταν άσκοπα από εντατική σε εντατική, με αποτέλεσμα να καταλήξει. Συγκεκριμένα στη μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον των υπευθύνων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, τους οποίους κατηγορεί για εμπορία θέσεων στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Μάλιστα τους κατηγορεί πως πλαστογράφησαν ακόμα και την υπογραφή του νεκρού συζύγου της.

«Τον πέταξαν σαν σκυλί», ανέφερε η μητέρα του 27χρονου, ο οποίος πέθανε μετά την τελευταία, από τις πολλές, διακομιδή του σε νοσοκομείο της επαρχίας.

Ολα ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου του 2009, όταν ο 27χρονος χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» του Μεσολογγίου με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Δυο ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου και εισήχθη στην εντατική. Στη συνέχεια όμως και όπως υποστηρίζει η μητέρα του, το νοσοκομείο τον έβγαλε από την εντατική και τότε ξεκίνησε η οδύσσεια του, αφού περιφερόταν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μέχρι που κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ