Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Μην πιέζετε τον εαυτό σας γιατί η υπερένταση και το άγχος σας κάνει να χάνετε πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Ταύρος

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα. Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς στη θέση που ήδη είσαστε, γιατί θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και το έργο που έχετε προσφέρει.

Καρκίνος

Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.

Λέων

Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς δεν αποκλείετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στα οικονομικά σας θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Παρθένος

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Εξετάστε αναλυτικά τους όρους και μετά αποφασίστε τι κινήσεις θα κάνετε. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας θα αυξηθούν και θα τρέχετε για να τα προλάβετε όλα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα και κάποια στιγμή θα αγχωθείτε για το αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στο έργο που σας έχουν αναθέσει. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

Ζυγός

Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Επιμείνετε στους στόχους σας, διατηρήστε την αισιοδοξία σας και από το φθινόπωρο θα είστε σε θέση να βάλετε σε εφαρμογή πολλά από τα σχέδιά σας. Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αν δεν είστε έτοιμοι. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Αποφύγετε να κάνετε σπατάλες για να μην πιεστείτε μελλοντικά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες.

Τοξότης

Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Αιγόκερως

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας για να αποδώσουν οι προσπάθειες που κάνετε και να υλοποιήστε άμεσα τα σχέδια σας. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.

Υδροχόος

Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Μπορείτε να βελτιώσετε τα δεδομένα στον εργασιακό σας τομέα αλλά και να αυξήσετε και τα έσοδά σας. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα αυξηθούν τα πάγια έξοδα, πράγμα που θα σας αγχώσει.

Ιχθείς

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Στόχοι αλλά ενδεχομένως και σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν ή και να οδηγήσουν σε αποτυχία. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ