Χειρονομία-σοκ στο γαλλικό Κοινοβούλιο - iefimerida.gr

Χειρονομία-σοκ στο γαλλικό Κοινοβούλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του γάλλου πρωθυπουργού Φρανσουά Φιγιόν στο γαλλικό Κοινοβούλιο για το θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης, ο βουλευτής Χένρι Εμμανουέλι εξέφρασε την αντίδραση του με ένα διαφορετικό και σίγουρα άκομψο τρόπο για το αξίωμά του (Δείτε το βίντεο).

Το θέμα της συζήτησης αφορούσε τη φορολογική μεταρρύθμιση που προτείνει το συντηρητικό κόμμα και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους σοσιαλιστές οι οποίοι υποστηρίζουν ότι από μία τέτοια μεταρρύθμιση θα επωφεληθούν οι πλούσιοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί αγνοώντας την ανάγκη της χώρας για ανάπτυξη.

Την ώρα που ο κ.Φιγιόν απαντούσε στις κατηγορίες αυτές από το βήμα της Βουλής, ο κ.Εμμανουέλι του έδεξε το μεσαίο δάχτυλο!

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες και βίντεο με την άσεμνη κίνηση του Εμμανουέλι, ενώ στις 15 Ιουνίου μάλιστα αποφασίστηκε να ασχοληθούν με το θέμα και τα εποπτικά όργανα του Κοινοβουλίου.

Ο ίδιος πάντως, αρνήθηκε ότι έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στον γάλλο πρωθυπουργό και χαρακτήρισε το γεγονός ως παρεξήγηση, «είμαι αρκετά μεγάλος και έχω αρκετή εμπειρία για να εκφράσω τις απόψεις μου χωρίς συνδυασμό οποιασδήποτε χειρονομίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ