Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν νομίζω ότι υπάρχει ντόπινγκ στο ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν νομίζω ότι υπάρχει ντόπινγκ στο ποδόσφαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα As έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπου αναφέρθηκε στους στόχους του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το δώρο που θέλει να κάνει στους οπαδούς και στον ίδιο, αλλά και στο φαινόμενο των απαγορευμένων ουσιών.

Για το ντόπινγκ ο Πορτογάλος επιθετικός ανέφερε πως το συγκεκριμένο θέμα είναι «πολύ λεπτό». «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο ποδόσφαιρο» υποστήριξε και σημείωσε: «Πρόκειται για ομαδικό άθλημα και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις ουσίες για την βελτίωση της απόδοσής σου».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για όλους: «Φυσικά, δεν βάζω στο χέρι μου στη φωτιά για κανέναν... Πιστεύω, πάντως, ότι το ποδόσφαιρο είναι καθαρό».

Όσον αφορά στον ίδιο και την ομάδα του, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως το καλύτερο δώρο για τον ίδιο και για το σύλλογο θα ήταν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η καλύτερη διοργάνωση για έναν ποδοσφαιριστή και η πιθανή κατάκτησή του με ενθουσιάζει. Παίζω εδώ και δέκα χρόνια ως επαγγελματίας και αισθάνομαι περήφανος που έχω καταφέρει να τον κατακτήσω» ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ