Τρομοκρατία, φορολόγηση ακινήτων και επίταξη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών - iefimerida.gr

Τρομοκρατία, φορολόγηση ακινήτων και επίταξη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Τρομοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη προκειμένου να συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και να βρεθεί μία κοινή γραμμή την οποία θα ακολουθήσουν τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, σε μια περίοδο που έχει ανέβει πάρα πολύ το πολιτικό θερμόμετρο.

Στην ατζέντα των συζητήσεων βρίσκονται τα ζητήματα της φορολογίας των ακινήτων, η τρομοκρατία, αλλά και η κλιμάκωση των κοινωνικών αντιδράσεων και οι αποφάσεις της κυβέρνησης για επιστράτευση των εργαζομένων τόσο στα Μέσα Μεταφοράς, όσο και στην ΠΝΟ.

Νωρίτερα πάντως αναβλήθηκε η σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των κομμάτων για το ζήτημα της φορολόγησης των ακινήτων. Ωστόσο ο κ. Στουρνάρας θα βρεθεί στο Μαξίμου -εφόσον του ζητηθεί- προκειμένου να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο πάντως μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, αφού ο υπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Στουρνάρας πάντως διευκρίνισε πως το νομοσχέδιο θα έρθει πριν από τα δύο της φορολογίας που εκκρεμούν, ενώ υπογράμμισε πως θα ενημερωθεί και η Τρόικα για το περιεχόμενο του.

Σαμάρας και Στουρνάρας στις Βρυξέλλες για τα κονδύλια του 2014 – 2020

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια για την περίοδο 2014 – 2020. Ο πρωθυπουργός ευελπιστεί πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό κονδυλίων για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ