Ερωτικές διακοσμητικές προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου - iefimerida.gr

Ερωτικές διακοσμητικές προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου

Ερωτικές διακοσμητικές προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιγότερες από 10 μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ημέρα των ερωτευμένων και ήδη τα ζευγάρια βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασίας για τη μεγάλη μέρα ψάχνοντας δώρα και κανονίζοντας δείπνα. Δε χρειάζεται όμως να είστε δεσμευμένοι για να περάσετε καλά, αρκεί να υπάρχει η διάθεση και η κατάλληλη διακόσμηση.

Ακολουθούν μερικές ιδέες και προτάσεις για το πως να στολίσετε εύκολα και οικονομικά το σπίτι σας:

Καρδούλες (πολλές καρδούλες!)
Το σήμα κατατεθέν της μέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι οι καρδούλες, οπότε το να φτιάξετε μόνοι σας μερικές από κόκκινο βελουτέ χαρτί και περνώντας τες σε κλωστή, να τις κρεμάσετε στην πόρτα, ή σε κάποιο τοίχο σχηματίζοντας μία «κουρτίνα» είναι μία πρώτη ιδέα. Οι διακοσμητικές καρδούλες σε αυτοσχέδιες κάρτες, ή και χαρτοπετσέτες είναι προαιρετικές

Ρίξε κόκκινο στη Νύχτα
Το κόκκινο χρώμα (και κάπως λιγότερο το ροζ) είναι επίσης σήμα κατατεθέν της ημέρας, οπότε το να αλλάξετε σεντόνια και να βάλετε κόκκινα, ή να ρίξετε κόκκινα καλύμματα ή μαξιλάρια στους καναπέδες «σπάζοντας» τη μονοτονία θα σας βάλουν σίγουρα σε εορταστικό mood

Τριαντάφυλλα
Δε χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι κομψά, οπωσδήποτε όμως πρέπει να είναι κόκκινα, ή μία εναλλαγή κόκκινων και λευκών θα είναι ιδανική για να στολίσετε το τραπέζι ή το υπνοδωμάτιο.

Σοκολατάκια
Άγιος Βαλεντίνος χωρίς γλυκά δε γίνεται, οπότε μία ωραία ιδέα είναι να έχετε στο τραπέζι του σαλονιού ένα μπολ με σοκολατάκια καρδούλες τα οποία μπορείτε να βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές στο κέντρο της Αθήνας (στην Καραγιώργη Σερβίας κυρίως)

Αρωματική διάθεση
Επειδή η όσφρηση είναι απο τις βασικότερες αισθήσεις του ανθρώπου, είναι σημαντικό και για τη διάθεσή σας το σπίτι να μυρίζει υπέροχα. Μερικά χαλαρωτικά αρώματα που μπορείτε να επιλέξετε είναι λεβάντα, πορτοκάλι, περγαμόντο, γιασεμί και χαμομήλι.

Κεριά
Last but not least, τα κεριά δε πρέπει να λείπουν από μία τέτοια μέρα: Αρωματικά, πολύχρωμα, λευκά, ή κόκκινα, θα δώσουν με τον χαμηλό τους φωτισμό μία άλλη νότα στο χώρο. Είναι μία πρακτική και οικονομική λύση για να «φτιάξετε ατμόσφαιρα», ενώ προλαβαίνετε να πειραματιστείτε φτιάχνοντας μόνοι σας τα δικά σας κεριά, μέχρι τη μεγάλη μέρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ