Ο αδερφός του Μπερλουσκόνι αποκάλεσε νέγρο τον Μπαλοτέλι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο αδερφός του Μπερλουσκόνι αποκάλεσε νέγρο τον Μπαλοτέλι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μικρότερος αδερφός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Πάουλο, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Μίλαν, αποκάλεσε σε δημόσια ομιλία του τον Μάριο Μπαλοτέλι «μικρό νέγρο».

Ο Πάουλο Μπερλουσκόνι έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο για τον Ιταλό επιθετικό των «ροσονέρι» κατά την διάρκεια συγκέντρωσης υποψήφιου βουλευτή του κόμματος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Λομβαρδία, πριν απο το ντεμπούτο του 22χρονου άσου κόντρα στην Ουντινέζε την Κυριακή. Ο Μπερλουσκόνι περιέγραψε τον Μπαλοτέλι ως «negretto di famiglia», που μεταφράζεται ως ο μικρός νέγρος της οικογένειας, ενώ προσκάλεσε τις γυναίκες να τον ακολουθήσουν στο «Σαν Σίρο», για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον αδερφό του.

Το ρατσιστικό σχόλιο του Πάουλο Μπερλουσκόνι έγινε ένα μήνα μετά την διακοπή φιλικού αγώνα της Μίλαν με την Προ Πάτρια εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων εναντίον του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ και άλλων τριών παικτών των «ροσονέρι», με τον ιδιοκτήτη της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να τάσσεται στο πλευρό των παικτών που αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ