Η σύγκρουση της Αννας Παναγιωταρέα με τη μητέρα του τοξοβόλου στον ΣΚΑΪ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η σύγκρουση της Αννας Παναγιωταρέα με τη μητέρα του τοξοβόλου στον ΣΚΑΪ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορώ να συζητήσω με την κυρία Παναγιωταρέα έχει μάθει με άλλους τρόπους», είπε η μητέρα του τοξοβόλου Γιάννη Μιχαηλίδη μετά την έντονη αντίδραση και τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου προκαλώντας την παρέμβαση του Νίκου Ευαγγελάτου.

Λίγα λεπτά αφού είχε αρχίσει η αφήγηση της Γεωργίας Μιχαηλίδη για όσα της είπε ο γιός της, η Άννα Παναγιωταρέα που βρισκόταν στο πάνελ, διέκοψε και ρώτησε «Για τις πράξεις του γιου σας έχετε να πείτε τίποτα, για αυτά που έχει κάνει ο μικρός έχετε να πείτε κάτι, πως ξέφυγε από τον έλεγχο, ένα μικρό παιδί ήταν". Η αντίδραση της μητέρας ήταν έντονη"Εσείς τι ξέρετε να έχει κάνει; Αν η κ. Παναγιωταρέα γνωρίζει τι έχει κάνει το παιδί μου μπορεί να βοηθήσει και τη δικαιοσύνη".

Ταυτόχρονα ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε να σεβαστούν όλοι την μητέρα, την ιδιότητα της μάνας τονίζοντας «απευθύνομαι σε εσάς που είστε γυναίκες και καταλαβαίνετε".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ