Μύρισε Άνοιξη: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με γρήγορη εξασθένηση - iefimerida.gr

Μύρισε Άνοιξη: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με γρήγορη εξασθένηση

Τοπικές βροχές και καταιγίδες με γρήγορη εξασθένηση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκαιρες βροχές θα χαλάσουν για λίγο το τοπίο, ωστόσο δε θα διαρκέσουν πολύ, αφού για σήμερα Τετάρτη προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοανατολικά και αργότερα στα δυτικά, αλλά η βελτίωση του καιρού θα είναι άμεση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και βόρεια., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια και τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νότια . Στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ