Μητέρα «Τοξοβόλου»: Είχα να δω το παιδί μου δύο χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα «Τοξοβόλου»: Είχα να δω το παιδί μου δύο χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Την τελευταία διετία που ήταν με ένταλμα σύλληψης δεν τον είχα δει», υποστηρίζει η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού ως «Τοξοβόλου» και ενός εκ των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη περιγράφει τις συνθήκες κράτησης του γιού της και αναφέρει ότι τον είδε «κακοποιημένο και δεμένο σε μια καρέκλα με 40 αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής γύρω του».

«Μου είχε πει ότι περνάει δύσκολα, δεν ξέρω με ποιον τρόπο, ούτε και τον ρώτησα με ποιο τρόπο επιβίωνε», συνεχίζει η μητέρα του γνωστού «Τοξοβόλου του Συντάγματος».

«Είμαι πολύ καλά, είμαι αγωνιστής, αντιστέκομαι», ανέφερε ότι της είπε ο γιος της, όταν τον επισκέφτηκε στα κρατητήρια και η μητέρα του έδειξε να συμμερίζεται τις απόψεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ