Επίθεση Στουρνάρα κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Επίθεση Στουρνάρα κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις

Επίθεση Στουρνάρα κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή τις κινητοποιήσεις διαφόρων κλάδων εργαζομένων και επαγγελματιών.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων σήμερα και τις προηγούμενες μέρες είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες των δυο κομμάτων, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, αναφερόμενος στη σύσκεψη που είχε προηγηθεί, είπε πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τις επόμενες δόσεις και τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευσή τους.

Ερωτώμενος για το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων και συγκεκριμένα για το αν οι «50.000 ευρώ μπορούν να αυξηθούν, να πάνε παραπάνω» ο κ. Στουρνάρας αρκέστηκε να πει: «Εχουμε αρκετό καιρό για να το κουβεντιάσουμε αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ