Πανούσης για «Πυρήνες της Φωτιάς»: «Όλα αυτά τελειώνουν με πολιτικό αίμα» - iefimerida.gr

Πανούσης για «Πυρήνες της Φωτιάς»: «Όλα αυτά τελειώνουν με πολιτικό αίμα»

Πανούσης για «Πυρήνες της Φωτιάς»: «Όλα  αυτά τελειώνουν με πολιτικό αίμα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όλα αυτά μοιάζουν με την αρχαία ελληνική τραγωδία» ανέφερε ο διακεκριμένος εγκληματολόγος και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης σχετικά με τις συλλήψεις των υπόπτων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, εκφράζοντας την ανησυχία του ότι η κατάσταση αυτή θα κορυφωθεί και πιθανώς να τελειώσει «με πολιτικό αίμα».

Σχολιάζοντας τις συλλήψεις των υπόπτων για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό και την πιθανή τους συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», ο κ. Πανούσης είπε: ««Όταν έχεις μια ομάδα παιδιών που δρουν από κοινού σε τέτοιες πράξεις, δεν ψάχνεις να βρεις ποια οικογένεια αμέλησε και ποια όχι. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, δεν μπορείς να πεις ότι ήρθαν 10 παιδιά που το καθένα είχε ιστορικό παραμέλησης, κακοποίησης, θυμού, οργής και ενώθηκαν οι οργές τους. Προσωπικά, πιστεύω ότι ο καθένας κουβαλάει από το σπίτι του αρνητικά ερεθίσματα. Αλλά αυτό το ερέθισμα, μπορεί να μετατραπεί σε διάφορα πράγματα».

Κλείνοντας, ο κ. Πανούσης εξέφρασε την άποψη ότι η υπόθεση θυμίζει «αρχαία ελληνική τραγωδία» και τον φόβο του ότι είναι πιθανό να «χυθεί πολιτικό αίμα», καθώς είναι δύσκολο να «μείνουν διάσπαρτα στοιχεία κάτι ληστείες, κάτι βομβίτσες και κάτι μολότοφ. Είτε κατά λάθος είτε με σκοπό η κατάσταση θα κορυφωθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ