Στα δικαστήρια ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος φέρεται να εξαπάτησε συνέταιρούς του, μεταξύ των οποίων και τον ηθοποιό Στίβεν Μπόουλντγουιν, σχετικά με το μοίρασμα των κερδών από τις πωλήσεις μηχανημάτων που πουλήθηκαν στη BP για τον καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας στον κόλπο του Μεξικού.

Οι πρώην συνεργάτες του Κόστνερ υποστηρίζουν ότι, τους ξεγέλασε για να πουλήσουν τις μετοχές τους στην εταιρεία Ocean Therapy Solutions LLC, για 1,9 εκατομμύρια δολάρια, λίγες ημέρες πριν η ΒΡ πληρώσει 18 εκατομμύρια δολάρια προκαταβολή, για τις μηχανές καθαρισμού, οι οποίες τελικώς έπαιξαν μικρό ρόλο στο καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας.

Οι συνεργάτες του τον κατηγορούν ότι απέκρυψε από αυτούς την πώληση των μηχανημάτων προς την ΒΡ. Αυτοί οι ισχυρισμοί, πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για να προχωρήσει η υπόθεση σε δίκη.

Ο δικηγόρος του Κόστνερ, Γουένιν Λι, παρ όλα αυτά, απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ