Χρυσή Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ: Ειστε θλιβερά αποκόμματα, να το βουλώσετε - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ: Ειστε θλιβερά αποκόμματα, να το βουλώσετε

Χρυσή Αυγή σε ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα μπορούσε η Χρυσή Αυγή να άφησει να περάσει ανεκμετάλλευτη η διαμάχη της κυβέρνησης με τα κόμματα της Αριστεράς αναφορικά με τη σύλληψη και τα όσα ακολούθησαν των δραστών της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης και με ανακοίνωση της επιτίθεταιστον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ.

Χαρακτηρίζει τα δύο κόμματα «θλιβερά αποκόμματα» και αναφέρει «καλύτερα να το βουλώσουν και να πάψουν να παριστάνουν τους συνηγόρους της αριστερής τρομοκρατίας».

Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει «Έλληνες αστυνομικοί αντιμετώπισαν πολυμελή ομάδα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΩΝ τρομοκρατών οπλισμένων με καλάσνικοφ και κατάφεραν να τους συλλάβουν αναίμακτα. Σχεδόν άοπλοι απέναντι σε πάνοπλους εγκληματίες διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να διαφυλάξουν την κοινωνική ειρήνη. Τα θλιβερά αποκόμματα Σύριζα και Δημάρ καλύτερα να το βουλώσουν και να πάψουν να παριστάνουν τους συνηγόρους της αριστερής τρομοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ