Συνέβη στο Κατάρ: Ο εφοπλιστής και ο βιομήχανος που δεν μιλιούνται, βρέθηκαν μαζί για χάρη του Σαμαρά - iefimerida.gr

Συνέβη στο Κατάρ: Ο εφοπλιστής και ο βιομήχανος που δεν μιλιούνται, βρέθηκαν μαζί για χάρη του Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, δυο επιχειρηματίες με θρυλικά κακές σχέσεις – δεν ανταλλάσσουν κουβέντα μεταξύ τους- αναγκάστηκαν να περάσουν δυο μέρες μαζί συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στο Κατάρ, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στο Βήμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για δυο επιχειρηματίες που τους χωρίζουν πολλά, αλλά αναγκάστηκαν για χάρη του Αντώνη Σαμαρά να συνυπάρξουν στην αποστολή το Κατάρ. Γράφει μεταξύ άλλων η Σίβυλλα στο παραπολιτικό της σχόλιο: «Ο ένας, ο οποίος θεωρείται διεθνούς επιπέδου επιχειρηματίας με βαρύ όνομα, κύρος και τεράστιες διασυνδέσεις, ένας magnet της νέας γενιάς, κατηγορεί τον άλλο για «άστοχες κινήσεις» σε συγκεκριμένο project, το οποίο του στοίχισε εκατομμύρια ευρώ. Φυσικό είναι στη διάρκεια της επίσκεψης να μη λένε ούτε «καλημέρα» μεταξύ τους.» Διαβάζοντας τα ονόματα της λίστας, έχουν αρχίσει οι μαντεψιές για το ποιοί μπορεί να είναι ο βιομήχανος και ο εφοπλιστής...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ