Εμφιαλωμένος «φρέσκος αέρας»: Το επόμενο Νο.1 σε ζήτηση προϊόν στην Κίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εμφιαλωμένος «φρέσκος αέρας»: Το επόμενο Νο.1 σε ζήτηση προϊόν στην Κίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πώληση συσκευασμένου «φρέσκου αέρα» προχώρησε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των θεατρικών θεαμάτων στην Κίνα, ανταποκρινόμενος στην ολοένα διογκούμενη ανησυχία των κατοίκων των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας για την ατμοσφαιρική μόλυνση, αναφέρουν οι Global Times της Κίνας.

Και αν μία τέτοια είδηση ακούγεται εξωφρενική, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε και να αναλογιστούμε τι θα περνούσε από το νου των παππούδων ή προπαππούδων μας στη θέα των πλαστικών μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού.

Η ιδέα ανήκει στον Chen Guangbiao, έναν πολυεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο με περιβαλλοντικές ανησυχίες, ο οποίος πουλάει εμφιαλωμένο αέρα έναντι 80 λεπτών το κουτάκι.

Μάλιστα, ο αέρας διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία ως προς τον τόπο προέλευσης και την ποιότητα και προορίζεται για εισπνοή ή ακόμη και πόση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ