Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ταύρος

Γι αυτό θα πρέπει να είστε αφοσιωμένοι στο σκοπό σας, αν θέλετε να δείτε γρήγορα τους κόπους σας να ανταμείβονται. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, ειδικά με όσους δεν συμφωνούν μαζί σας, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις. Στα συναισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώθετε ένα έντονο εκνευρισμό, θα πιεστείτε πολύ από τις υποχρεώσεις σας και θα βγάλετε γκρίνιες στο ταίρι σας.

Δίδυμοι

Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Θα πρέπει να οργανωθείτε για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Παρεξηγήσεις ή μια κάποια αποξένωση από το φιλικό σας περιβάλλον φαίνεται να σας στεναχωρεί αυτή την περίοδο. Στη δουλειά προσπαθήστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Καρκίνος

Αποφύγετε να δώσετε οποιαδήποτε αφορμή, ώστε να μην γίνουν πάτημα για να σας καταλογίσουν ευθύνες. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Καθυστερήσεις εμπόδια προβλήματα και αναβολές σας έχουν κουράσει μέχρι του σημείου να απογοητευτείτε. Οι αδέσμευτοι προσέξτε μην μπερδέψτε τον έρωτα με την φιλία. Στα οικονομικά σας, να είσαστε προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Λέων

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Μην κάθεσαι! Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποιες αλλαγές σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Προσοχή όμως μην προβείτε σε επενδύσεις, αγορές ή οικονομικά ρίσκα αυτήν την περίοδο και έως το τέλος του καλοκαιριού. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Παρθένος

Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Ίσως χρειαστεί να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις και να δώσετε δυναμικές λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντό σας ανεβασμένη στα ύψη.

Ζυγός

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρώτα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει ,ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Στα οικονομικά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες και γενικότερα περιορίστε τα έξοδα σας.

Τοξότης

Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Οι υποχρεώσεις για αρκετούς από εσάς θα είναι πολλές και οι ευθύνες μεγάλες. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.

Υδροχόος

Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα στα οικονομικά και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές.

Ιχθείς

Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πλησιάσετε περισσότερο ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ