Με κατεβασμένα τα παντελόνια έπιασε το Google Street View ένα ζευγάρι σε δοκιμαστήριο καταστήματος [Εικόνα] - iefimerida.gr

Με κατεβασμένα τα παντελόνια έπιασε το Google Street View ένα ζευγάρι σε δοκιμαστήριο καταστήματος [Εικόνα]

Με κατεβασμένα τα παντελόνια έπιασε το Google Street View ένα ζευγάρι σε δοκιμασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειδή το Google Street View είναι το «μάτι του σύμπαντος» που βλέπει τα πάντα, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εμφανίσεις μας σε δημόσιους χώρους. Αυτή τη φορά, η υπηρεσία του Google εντόπισε ένα ζευγάρι να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα δοκιμαστηρίου ενός καταστήματος ένδυσης και υπόδησης στη Γαλλία, το οποίο είχε κατεβάσει τα ρούχα του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν το ζευγάρι πίστευε πως παρακολουθείται από το Google Street View και ήθελε να κάνει πλάκα ή εάν πράγματι το «έπιασαν στα πράσα».

Με κατεβασμένα τα παντελόνια έπιασε το Google Street View ένα ζευγάρι σε δοκιμαστήριο καταστήματος [Εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ