Καμμένος: «Δικαιολογημένες οι αγροτικές κινητοποιήσεις» - iefimerida.gr

Καμμένος: «Δικαιολογημένες οι αγροτικές κινητοποιήσεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σήμερα από την Λάρισα στη δημιουργία μίας «πατριωτικής κοινής ασπίδας για την προστασία των Ελλήνων προκειμένου να μείνουν ενωμένοι».

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος πήγε στην Λάρισα προκειμένου να προεδρεύσει των εργασιών του 2ου προσυνεδρίου του κόμματος με θέμα την αγροτική ανάπτυξη, και δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει την αμέριστη συμπαράσταση- συστράτευση των ΑΝ.ΕΛ στον αγώνα των αγροτών, χαρακτηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, «απολύτως δικαιολογημένες» .

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος, στις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε: «Το σύνολο της πρωτογενούς παραγωγής πλήττεται από την εσωτερική τρόικα - την συγκυβέρνηση με εντολές της εξωτερικής τρόικας. Είναι γνωστό ότι όταν δεν υπάρχει πρωτογενής παραγωγή σε ένα τόπο, ο τόπος αυτός εξαρτάται. Είναι υπό κατοχή. Κάθε μέρα που περνά δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις ώστε να σταματήσει να καλλιεργείται η γη μας. Η Αγροτική τράπεζα ξεπουλήθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες που οδήγησαν στη διακοπή χρηματοδότησης της πρωτογενής παραγωγής και της κτηνοτροφίας. Στα περισσότερα μέρη της χώρας οι αγρότες δεν έχουν να χρηματοδοτήσουν τις παραγωγές τους. Τα δε δάνεια τους πέρασαν στο αγγλικό δίκαιο. Η βαριά φορολογία που θα γίνει ακόμη βαρύτερη εντός του έτους θα οδηγήσει στο επόμενο στάδιο, που είναι η κατάσχεση της καλλιεργήσιμης γης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ