Κεδίκογλου: «Οι αγρότες να θυμηθούν τους ναυτεργάτες που έκλειναν τα λιμάνια» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: «Οι αγρότες να θυμηθούν τους ναυτεργάτες που έκλειναν τα λιμάνια»

Κεδίκογλου: «Οι αγρότες να θυμηθούν τους ναυτεργάτες που έκλειναν τα λιμάνια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις απεργίες των ναυτεργατών θύμισε στους αγρότες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», ο κ. Κεδίκογλου, σημείωσε πως «ορισμένες πολιτικές δυνάμεις θα ήθελαν μία όξυνση της κατάστασης, αλλά πιστεύω ότι οι αγρότες θα κατανοήσουν, θα θυμηθούν όταν αυτοί ήταν στον άλλο δρόμο. Όταν, δηλαδή, οι ναυτεργάτες απέκλειαν λιμάνια και δεν μπορούσαν οι αγρότες να περάσουν τα προϊόντα τους, δεν θα είναι σωστό να κάνουν αυτό που τους κάνανε και είχε πολύ αρνητικές συνέπειες. Θυμόμαστε τις κλασικές αρχές: μην κάνεις στον άλλον αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Δεν είναι δυνατό να βρεθεί λύση όταν η κοινωνία είναι σε ομηρία».

Εξάλλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρείχε απόλυτη στήριξη στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα: «Χαίρει της εκτίμησης όλων μας. Κάνει μία πολύ δύσκολη δουλειά πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι όσοι βουλευτές αντιδρούσαν για το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων, πείστηκαν από τις εξηγήσεις του υπουργού Οικονομικών και πρόσθεσε ότι «με μία καλύτερη συνεννόηση θα αποφεύγονται τέτοια ζητήματα και με μία καλύτερη επικοινωνία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ