Τέσσερις Σκύλοι κι Ένα Κόκαλο: Κέρδισε προσκλήσεις - iefimerida.gr

Τέσσερις Σκύλοι κι Ένα Κόκαλο: Κέρδισε προσκλήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σατιρικό κουαρτέτο του βραβευμένου με Όσκαρ John Patrick Shanley, με θέμα τα σκυλιά της show biz και τις μηχανοραφίες που στήνουν για να δαγκώσουν το κόκκαλο της επιτυχίας, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεατρου 104 από την ομάδα Οι Χρυσοθήρες, και η iefimerida μοιράζει προσκλήσεις.

Το Τέσσερις Σκύλοι και ένα Κόκαλο είναι ένα κουαρτέτο με θέμα τα «σκυλιά» της show biz. Κάθε σκυλί ανήκει και σε μια διαφορετική κατηγορία: ο νέος πολλά υποσχόμενος θεατρικός συγγραφέας, η ανερχόμενη σταρ, η ξεπεσμένη σταρ, ο τραυματισμένος μαχητής παραγωγός. Και το κόκαλο για το οποίο μάχονται, μια χαμηλού προϋπολογισμού ανεξάρτητη ταινία που ίσως κάνει επιτυχία.

Ο John Patrick Shanley, βραβευμένος με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για το Moonstruck / Κάτω από τη Λάμψη του Φεγγαριού (1987) και υποψήφιος για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου για το Doubt / Αμφιβολία (2009) που βασίστηκε στο θεατρικό του ιδίου, εμπνεύστηκε το Τέσσερις Σκύλοι κι ένα Κόκκαλο από τις δοκιμασίες που πέρασε προσπαθώντας να γυρίσει την πρώτη του ταινία, το Five Corners (1987).

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 1993 off-Broadway στο Manhattan Theatre Club της Νέας Υόρκης σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, κι έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Φραγκιόγλου και μετάφραση του ιδίου και της Χριστίνας Παπαδάκη. Η Χριστίνα Παπαδάκη, η Γεωργία Μαυρογιώργη, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης κι ο Αντώνης Γκρίτσης ενσαρκώνουν την πρωτοεμφανιζόμενη ενζενί, την φιλόδοξη ανερχόμενη ηθοποιό, τον άτολμο σεναριογράφο και τον δολοπλόκο παραγωγό, που τρώγονται σαν πεινασμένα σκυλιά προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο κομμάτι απ’ το κόκκαλο της επιτυχίας.

Η παραστάσεις ξεκίνησαν στις 20 Μαΐου, και θα συνεχιστούν μέχρι τις 19 Ιουνίου, στο θέατρο των εκδόσεων Καστανιώτη στην Θεμιστοκλέους 104, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.

Η iefimerida εξασφάλισε και κληρώνει διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του ερχόμενου Παρασκευοσαββατοκύριακου, 10, 11 και 12 Ιουνίου. Για να τις διεκδικήσεις δεν έχεις παρά να στείλεις το ονοματεπώνυμό σου και την ημέρα της παράστασης που σε βολεύει στο info@iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ