Στουρνάρας: «Φαντασιόπληκτες ανοησίες» τα περί δημιουργίας νέου κόμματος - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Φαντασιόπληκτες ανοησίες» τα περί δημιουργίας νέου κόμματος

Στουρνάρας: «Φαντασιόπληκτες ανοησίες» τα περί δημιουργίας νέου κόμματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία που υπάρχει για δημιουργία ενός νέου κομματικού μηχανισμού, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον στηρίζει απόλυτα στις επιλογές του.

Μιλώντας στη Realnews, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως ακολουθεί την πολιτική «που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Σαμαρά , του κ. Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση». Ιδιαίτερα για τον κ. Σαμαρά ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει και με στηρίζει απόλυτα. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος μου».

Αναφορικά με την επιβολή νέου φόρου στα ακίνητα, ο Στουρνάρας τονίζει: «Τα περί δημιουργίας νέου κόμματος αποτελούν φαντασιόπληκτες ανοησίες. Κινούνται στην ίδια σφαίρα εξωφρενικής φαντασίας με τα δημοσιεύματα περί νέων φόρων στα ακίνητα. Για μια ακόμη φορά επισημαίνω ότι οι σχετικές αποφάσεις για το νέο φόρο που θα αντικαταστήσει και ενσωματώσει τους υπάρχοντες στα ακίνητα, θα ληφθούν όταν ολοκληρωθεί το έργο της επιτροπής. Όλα τα υπόλοιπα είναι μυθεύματα που αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από την τεράστια προσπάθεια ανάτασης της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ