Η απίστευτη ιστορία του οπαδού της ΑΕΚ με την μεγάλη «προεδρική» καρδιά... - iefimerida.gr

Η απίστευτη ιστορία του οπαδού της ΑΕΚ με την μεγάλη «προεδρική» καρδιά...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μοναδική ιστορία οπαδικής αφοσίωσης είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, συγκινώντας όχι μόνο τους οπαδούς της εμπλεκόμενης ΑΕΚ, αλλά το σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων.

Συγκεκριμένα, οι «Κιτρινόμαυροι» απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες τον Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό. Για να συμβεί αυτό επιστρατεύτηκε -εκτός από την συνδρομή του Δημήτρη Μελισσανίδη- και η ανιδιοτελής βοήθεια ενός φίλου της «Ενωσης», ο οποίος παρέδωσε στον Αντρέα Δημητρέλο και τον Ηλία Μπρουσιανό 30.000 ευρώ για να κλείσουν τον παίκτη.

Τα χρήματα αυτά προέρχονταν από ένα πρόσφατο ατύχημα του μικρού του παιδιού και ήταν η αποζημίωση της ασφαλιστικής εταιρείας. Δίχως να ζητήσει καμία εγγύηση τα παρέδωσε στην ΠΑΕ για να τη διευκολύνει στις μεταγραφικές της κινήσεις και το μόνο που ζήτησε ήταν να επισκεφτούν τον μικρό στο νοσοκομείο τρεις παίκτες της «Ένωσης» για να του δώσουν κουράγιο στη δύσκολη μάχη που δίνει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκπληκτοι με την κίνησή του, υποσχέθηκαν ότι τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα, ενώ κανονίστηκε να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και η επίσκεψη των παικτών της ΑΕΚ στο παιδί του. Παραμένει άγνωστο αν ανάμεσα σε αυτούς θα είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος έχει έναν έξτρα λόγο να βρεθεί κοντά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ