Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Νέα 48ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ - iefimerida.gr

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Νέα 48ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας μετά τη νέα 48ωρη απεργία που κήρυξη η ΠΝΟ για σήμερα και αύριο.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας των ναυτικών είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη αλλά η προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική έπεσε στο κενό ενώ την Κυριακή η ΠΝΟ θα συνεδριάσει και πάλι προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης διεμήνυσε στους ναυτεργάτες ότι παρά το γεγονός ότι η τρόικα απαιτούσε κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ακτοπλοΐα, αυτό τελικά δεν έγινε, ενώ ανέφερε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή που διανύουμε η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας είναι τέτοια που δεν επιτρέπει επιπλέον ελιγμούς.

Αυτό που τονίζουν οι ναυτικοί είναι ότι το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας οδηγεί τον κλάδο στην ανεργία και τα ασφαλιστικά τους ταμεία σε κατάρρευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ